Solutia CRM pentru compania dumneavoastra

Este cunoscut faptul ca gestionarea eficienta a relatiei cu clientii este primordiala in succesul unei afaceri si are, de cele mai multe ori, ca rezultat, cresterea volumului de vanzari si implicit a profitului companiei. Totodata, mentinerea unei bune relatii cu clientii pe parcursul timpului este esentiala oricarei afaceri. Fidelizarea clientilor va asigura un flux constant de venituri afacerii tale si totodata ii va determina sa achizitioneze in viitor produse noi lansate de catre companie. innowaCRM este o solutie completa destinata managementului intregului ciclu in relatia cu clientii: potential client, client si client fidel al companiei.

Solutia dispune si de o funcție de marketing integrată care vă va ajuta cu toate eforturile dvs. de marketing. Are un calculator ROI propriu, precum și un modul sofisticat de campanii de e-mail încorporat în sistem, care vă permite să proiectați, să implementați și să urmăriți toate campaniile dvs. din aplicația dumneavoastra CRM. De asemenea, are capacitatea de a capta informații direct din formularele site-urilor trimise și plasarea acestora în cadrul CRM pentru a vă ajuta să gestionați mai eficient oportunitățile de vânzare.

Solutia CRM are un modul financiar cu totul cuprinzător, care ajută la urmărirea tuturor facturilor ieșite. Acesta ajută la gestionarea bunăstării financiare a companiei dumneavoastră. Solutia noastra vă ajută să creați șabloane PDF inclusiv documente de contract, facturi și cotații, toate putând fi stocate direct in aplicatie. De asemenea, puteți automatiza diverse activitati pentru a menține contactul cu clientul în diferite etape ale procesului de cumpărare.

innowaCRM

Solutia oferita dispune de urmatoarele module

Avantaje

Datele confidentiale ale companiei (date despre angajati, potential clienti, clienti, parteneri de afaceri, proiecte, etc.) sunt stocate in integralitate pe propriul server, aflat sub controlul si in proprietatea companiei

In functie de preferintele dumneavoastra, aplicatia poate fi accesata atat local, din reteaua interna a companiei dumneavostra, cat si de la distanta (remote prin Internet)

Aplicatia dispune de un website responsive astfel ca accesarea aplicatie se poate face de pe toate tipurile de dispozitive (smartphone, tableta, laptop etc)

Aplicatia ofera posibilitatea de a crea simplu si rapid sabloane PDF predefinite pentru documentele importante (facturi proforme si fiscale, rapoarte, contracte, brosuri, etc.) fapt ce permite reducerea semnificativa a actiunilor repetitive si conduce la eficientizarea activitatii

Se pot crea mai multe conturi de utilizator, fiecare avand un anumit rol si acces in cadrul aplicatiei. Se pot stabilii drepturi de acces, stergere, editare, exportare, importare, listare si vizualizare astfel incat datele dumneavoastra sa raman in siguranta in cadrul companiei.

In vederea extinderii functiilor InnowaCRM permite, optional (contracost), integrarea de functii noi precum apeluri telefonice si SMS-uri direct din aplicatie